Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vh83480/1/aquarianyoga.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vh83480/1/aquarianyoga.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vh83480/1/aquarianyoga.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Stress release meditatie voor thuis - Aquarianyoga.nl

Stress release meditatie voor thuis

The Power of Words and The Magic Mantra
April 28, 2019
16 juni, 9:30-12:00 uur: grote schoonmaak voor je onderbewuste
May 21, 2019
Show all

Stress release meditatie voor thuis

Dit is een ontzettend effectieve Pranayam oefening (ademhalingsyoga) om stress los te laten en je te vullen met kalmte, stilte en balans. Doe deze yoga meditatie bij voorkeur in de avond.

Houding: Zit in Easy Pose (kleermakerszit) met een rechte rug, borst naar voren en je kin iets in zodat de achterkant van je nek lang wordt. Je handen zijn in Gyan Mudra (duim en wijsvinger tegen elkaar) op je bovenbenen of knieën.

Ogen: Zijn gesloten, focus op het puntje tussen je wenkbrauwen en volg met je aandacht je ademhaling.

Adem: Adem volledig in door je neus in 8 gelijke teugjes. Adem in één keer krachtig en volledig uit door je neus. Blijf op deze manier ademen in je eigen ritme.

Tijd: Begin met 5 minuten en bouw op naar 11 minuten.

Einde: Adem diep in en hou de adem 5-10 seconden vast. Adem uit. Adem nog een keer diep in en hou de adem 15-20 seconden vast en rol met je schouders. Adem krachtig uit. Adem een laatste keer in, hou 15-20 seconden vast en rol zo snel als je kunt met je schouders. Adem uit en ontspan.