16 juni, 9:30-12:00 uur: grote schoonmaak voor je onderbewuste

Stress release meditatie voor thuis
April 28, 2019
Kundalini Yoga bij angst en depressie
February 2, 2020
Show all

16 juni, 9:30-12:00 uur: grote schoonmaak voor je onderbewuste

‘The idea of rebirthing is to release the subconscious, the storehouse of misery’

                                                                                                           – Yogi Bhajan

Rebirthing kriya’s zijn speciale series van Kundalini yoga oefeningen, die werken als een grote schoonmaak voor je onderbewuste. In ons onderbewuste slaan we van alles op; emoties, ervaringen uit het verleden, trauma en oude pijn (‘garbage’), die ons onbewust tegenwerken in ons leven nu. Met behulp van deze krachtige Yoga Special kun je dit onderbewuste helen en obstakels en onzekerheden overwinnen. Je ruimt op wat je onbewust belemmert om je best mogelijke leven te leiden. Je komt weer meer in contact met je ware doel en identiteit.

Wat gaan we doen?

De oefeningen zijn een combinatie van dynamische beweging, ademhaling, mantra en meditatie. Een rebirthing werkt verdiepend en krachtig door en wordt vaak als intensiever ervaren dan een reguliere yogales. Tegelijkertijd kun je de oefeningen altijd op je eigen tempo en niveau meedoen.

Enige ervaring met (kundalini) yoga is prettig. Heb je geen ervaring? Dan raden we je aan om voorafgaand aan de workshop een keer met een reguliere Kundalini yogales mee te komen doen. Dit kan op de Yoga Campus Arnhem in het Spijkerkwartier (Arnhem-Noord) op woensdag- of donderdagavond. Bekijk het rooster van de Yoga Campus voor de actuele tijden.

Praktische informatie over de Rebirthing Special:

Datum en tijd: 16 juni 2019, 9:30 uur – 12:00 uur
Investering: € 35
Early bird: meld je je aan voor 1 juni of ben je vader, dan ontvang je 20 % korting. Wees er snel bij, VOL = VOL

Voor thee en een gezonde snack wordt gezorgd, een flesje water meenemen is prettig.
De Special wordt verzorgd vanuit Yoga Campus Arnhem door Marijke Hulstein en Mirte Vos

Aanmelden of vragen stellen kan via het contactformulier op deze website of met een mailtje naar mirtevos@gmail.com

 

Yoga

Yoga